Ιστοσελιδες

Ιστοσελίδες

Σχεδιασμος

Η C83 Design σας παρέχει γρήγορα και οικονομικά ιστοσελίδες με έμφαση στην εξυπνή και λειτουργική σχεδίαση, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας και με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος(e-shop), χαρτοφυλακίου (portfolio), landing page και ότιδηποτε αλλού τύπο ιστοσελίδας ζητηθεί, με μοντέρνα χαρακτηριστικά και τεχνογνωσία, δίνοντας έξυπνες λύσεις στης ανάγκες σας.

Προωθηση

Διαφημίστε και προβάλετε την ιστοσελίδα σας με τον καλύτερο και πλέον απαραίτητο τρόπο για κάθε επιχείρηση στο διαδίκτυο, με ολοκληρωμένα πακέτα Marketing και SEO, δείτε άμεσα αποτελέσματα και αύξηση της επισκεψιμότητας.

Στόχος μας είναι να προβληθούν τα προϊόντα σας η υπηρεσίες και οποίου αλλου είδους παροχές σάς στο ευρύ κοινό μέσο της ιστοσελίδας και sοcial media σας σε όλο το διαδίκτυο και μηχανές αναζήτησης .

Με χρήση SEO, Google ads και έξυπνο targeting στην ιστοσελίδα και social media σας, παρέχουμε την καλύτερη προώθηση και διαφήμιση για σας.

Υποστηριξη

Και τέλος για να παραμείνει άψογα λειτουργική και ενημερωμένη η ιστοσελίδα αλλα και τα social media  χρειάζεται άμεση και αποτέλεσματικη υποστήριξη, βρίσκοντας λύση στο κάθε πρόβλημα σας όλο το 24ωρο.

Παρέχονται υπηρεσίες
εκμάθησης και διαχείρισης ιστοσελίδας και social media για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης σας.

Επίσης αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση, υποστήριξη και προώθηση της ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδας και social media, ακομα και την ολική διαχείριση για όσο ζητηθεί.

GR